Termeni si conditii

 1. PsihiatrieVirtuala.ro ofera servicii de consultatie medicala psihiatrica pentru copii si adulti. Consultatia medicala se face in mediul online, timp real, intre pacient si medicul de specialitate, prin intermediul camerei web.
  Utilizarea informatiilor si serviciilor de pe fiecare pagina a website-ului PsihiatrieVirtuala.ro implica acordul si acceptarea termenilor si conditiilor stabilite de administratorul PsihiatrieVirtuala.ro si prezentate mai jos. Acestea pot suferi modificari ulterioare, ce pot fi efectuate oricând, fara a fi necesara o înstiintare si/sau un accept prealabil din partea Dumneavoastra.
 2. In timpul consultatiei online, medicul specialist poate cere pacientului informatii personale, relevante pentru prescrierea corecta a retetelor si a tratamentelor, exact ca si in cabinetul fizic, fara alte informatii iesite din comun. Informatiile cu caracter medical transmise ca urmare a utilizarii serviciilor oferite prin intermediul PsihiatrieVirtuala.ro sunt personalizate si confidentiale.
  Refuzul furnizarii informatiilor necesare medicului, duce la imposibilitatea prescrierii unui tratament corect in vederea tratarii unei afectiuni.
 3. Acest website utilizeaza sisteme sigure de plata prin furnizori de servicii de plata.
  Plata serviciilor, se va face dupa stabilirea zilei si orei la care se va efectua consultatia. Inainte ca sedinta sa inceapa, pacientul va plati consultatia folosind cardul bancar, prin intermediul procesatorului de plati mobilPay.

  In cazul in care, din orice motiv obiectiv consultatia nu mai are loc, iar pacientul a facut plata, conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, pacientul are dreptul de a solicita returnarea banilor. Pentru aceasta, pacientul va comunica prin sistemul de mesagerie, prin email sau telefonic numarul de cont bancar in care ii vor fi returnati banii, in termen de maxim 14 zile.


  PsihiatrieVirtuala.ro nu stocheaza datele cardului Dumneavoastra bancar sau alte detalii de plata. Desi facem tot ce este posibil pentru a asigura securitatea tranzactiilor, PsihiatrieVirtuala.ro nu va putea fi tinut raspunzator pentru încalcarea securitatii de catre terti si nu poate fi tras la raspundere pentru utilizarea abuziva de catre acestia a sistemului de plati. În utilizarea PsihiatrieVirtuala.ro sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati întreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate PsihiatrieVirtuala.ro cu contul si parola dumneavoastra. În cazul în care suspectati ca, din diverse motive, imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat PsihiatrieVirtuala.ro pentru a bloca accesul la cont în baza datelor de identificare compromise si a va pune la dispozitie cu celeritate un nou set de date de identificare.
 4. În cazul copiilor, PsihiatrieVirtuala.ro urmeaza directivele legale în vigoare privind solicitarea de consimtamânt în cazul copiilor pâna la 18 ani. PsihiatrieVirtuala.ro nu va furniza cu buna stiinta informatii sau servicii nici unui copil cu vârsta sub 18 ani, cu exceptia cazului in care sunt supravegheati de un adult present in timpul consultatiei pentru copil. Existenta si identitatea adultului responsabil sunt considerate a fi confirmate prin efectuarea platii on-line a serviciilor furnizate de PsihiatrieVirtuala.ro